White roses ♥
Bejegyzések A szerkesztő Belépés
White Roses

Köszöntök minden kis erre járót itt, a White Roses blogon. Eredetileg engem a Lifestyle oldalról ismerhettek, ott divat és szépségápolás volt a fő téma, de rájöttem, hogy a személyes blog közelebb áll a szívemhez!

Természetesen így sem csak a mindennapjaimról olvashattok, lesznek képek, kritikák, termékajánlók és minden, amihez éppen csak kedvem van.

 
A honlapverseny

 
Alapok

DAVINA, 22 ÉVES BLOGGER, FÉRJNÉL VAN, DOLGOZIK, SOROZAT MÁNIÁS; PRETTY LITTLE LIARS, THE WALING DEAD, KÁVÉ FÜGGŐ, NEM ÁLMODOZIK, A PILLANATNAK ÉL, A CSALÁD A LEGFONTOSABB SZÁMÁRA, IMÁD VEZETNI, NYARALNI, OLVASNI ÉS TIZENEGY ÉVE SZERKESZT OLDALAKAT. BŐVEBBEN

 
Csevegő

A blog írója: Davina

 
Kedvencek

Isabelle & Limonadee &

 
Cserék

Jelentkezz a chatbe, vagy a hozzászólásba!
Bármilyen témájú oldalt szívesen várok. :)

Vár: Angi &

 
Az oldal

Blogger: Davina
Téma: Blog, személyes
Indulás: 2017. május 5.
Elérhetőség: davinaroses@gportal.hu

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.06.19. 17:58
2017.06.17. 13:08
2017.06.14. 17:20
2017.06.04. 16:34
2017.05.28. 10:02
Friss hozzászólások
 
Látogatók
Indulás: 2017-05-05
 

Bejegyzések

Rendelések

Most már bennem is meg kérdőjeleződik, hogy ez egy blog, vagy egy szépségápolási termékekkel foglalkozó honlap?! :D

Megint egy rövidke kis posztot hozok, ma a munkahelyemre megérkezett a hővédő krémem, meg a két tusfürdő, amit tegnap rendeltem, a tusfürdő még nem is annyira érdekes, de a krém az az, amit a fodrász ajánlott, de egyébként is ennek a termékcsaládnak használom a samponját és a hajpakolását, még be kellene ruháznom egy ugyanilyen hajvégápoló olajra is, de 50 ml, kis semmiség és 3-4 ezer forint körül van.. Ez a krém nagyon megérte, mindenhol drágább, de notinorol, ahonnan mindent rendelek, csak 2390Ft volt a 150 ml-es. Alig várom, hogy ki próbáljam.. :)

 

A másik pedig ez az ecset készlet, amit akciósan vettem a DM-ből, bár látszik rajtuk, hogy igazán rájuk férne egy tisztítás, de annyira imádom őket, bármilyen sminkhez van olyan ecset benne, ami megfelelő. A másik pedig, hogy annyira puha a szőre és egyáltalán nem hullik.

Ezeket még decemberben nézegettem, de valamiért nem vettem meg, majd januárban szinte féláron hozzájutottam, egy akció keretein belül.

2017.05.16. 14:01, Davina

Honlapverseny

Még áprilisban csináltam egy honlapversenyt, ugyanis régen rengeteg ilyen volt a gportalon, viszont mostanában egyre kevesebb a verseny, illetve a kredit szerzési lehetőség is, és vannak, akik nem tehetik meg, hogy rendelnek minden hónapban. Így jött az ötlet.

Hogy mi a teendőd? A lent található két táblára, vagy az oldal bal oldalán található "A honlapverseny" alatt található táblára kattintve hozzászólásban jelentkezni, BÁRMILYEN KATEGÓRIÁJÚ HONLAPPAL, nincs más dolgod, mint leírni:

- a neved
- a honlapod címét
- a honlapod témáját
- a nyitás dátumát
- az email címed

és a táblát, amit itt láthatsz, kitenni az oldalad jobb vagy bal felére pl a chat vagy a bemutatkozó alá, a 'whiteroses.gportal.hu' vagy a 'http://whiteroses.gportal.hu/gindex.php?pg=37125969' URL címmel LINKELVE! A tábla méretét nem változtathatod meg, két féle méret van, azt helyezd ki, amelyik neked a megfelelőbb!

 

A versenyt 2017 JÚNIUS 15-én zárom le, vagy ha összegyűlt legalább 20-25 nevező. Egy személy több honlappal is indulhat, bármilyen témában, szívesen várok sztáros és blog oldalakat is. A nyeremény, mint említettem kredit lesz, méghozzá: 50GKR

Miután letelt a határidő, vagy összegyűlt az adott mennyiségű oldal, létrehozok majd egy online szavazó felületet, ahol mindenki egy nap egyszer szavazhat magára, ill. a neki legjobban tetsző honlapra. Két héten keresztül lehet majd szavazni és természetesen az nyer, aki ebben a két hétben a legtöbb szavazatot tudja összegyűjteni!

A nyertest emailben és a honlapján lévő chatben fogom értesíteni, ill. itt a likeabird blogon is fel fogom tüntetni, ezt követően pedig küldöm a kreditet.

Remélem tetszik nektek az ötlet! :)

2017.05.13. 10:33, Davina

Fodrááász

Ma reggel 8ra mentem a fodrászhoz, három ismerősöm is felajánlotta, hogy el visz, amiből az lett, hogy busszal mentem. Milyen jó.. Mondjuk egy fél órás út volt, úgyhogy nem kellett olyan sokat utaznom, viszont ha nem teszem tönkre a kocsit, akkor jobb lett volna azzal menni.. Na mindegy. Szóval reggel 8ra mentem és a 12:10-es busszal jöttem haza, négy órán keresztül csinálta a hajam, a lenövést meghagytuk, így csak a hajam többi része lett balayage, viszont rengeteget le kellett vágni, mert az előző fodrásznál teljesen tönkrement a hajam, hiába használok hatezer forintos sampont, meg ötezer forintos Loreal hajpakolást..

Tegnap is azon gondolkodtam, hogy csinálunk előtte-után képet, meg még ma reggel is a buszon, de mire oda értem teljesen el felejtettem, a fodrásznak jutott eszébe, amikor már rajta volt a festék a hajamon, így már mindegy volt. Ilyen lett, amennyire le tudtam magamnak fényképezni. :)

2017.05.12. 12:39, Davina

Minden egyben

Annyira örülök, mert írtam egy bejegyzést, és amikor a mentés gombra kattintottam, minden elszállt, egy percig nem lehetett megnyitni a gportalt, még a fő oldalt sem, én meg itt írtam, és semmi nincs meg... de egyébként a fb működött, meg minden más. Pont ez nem. :@

Szóval ma teljesen laza nap volt, alig voltak betegek, meg egyébként is én holnap szabadságon vagyok és ma olyan péntek hangulatom volt, háromkor végeztem a meg szokott négy helyett, ugyanis az ultrahangban voltam ma, nem pedig a sebészeten és még furcsa, hogy új anyag, teljesen más betegségekkel jönnek, új munkatársak vannak és az orvos sem a megszokott. Egyébként szeretem, mert változatos, van carotis, hasi, térd UH, meg egy csomó minden, szóval jó és már egyedül dolgozok, ugyan is nem meglepően ide is be tanultam két nap alatt. :D Szerintem imádnak.

Egyébként ma tegnap kaptunk egy határozatot a gyámügytől, miszerint folyamatban van a férjem pénzének az utalása, így már csak ez választ el minket életünk első közös otthonától. <3 Sajnos fel hívtam ma az ügyvédet és azt mondta, hogy ne örüljünk annyira, ugyanis egy másik pár hasonló helyzetben van, ők márciusban kapták meg a határozatot és most, május közepén még mindig sehol sincs a pénz... Azért reménykedek benne, hogy mi kivételek vagyunk, vagy történik valami csoda, és még ebben a hónapban meg lesz minden és június elején költözhetünk. Úgy várom már.. :)

Ma pedig munka után be mentem a DMbe és vettem két kis kézkrémet, egyébként teljesen más céllal mentem be, de az a haj vitamin kapszula nem volt, szokás szerint, a rúzsok pedig annyira nem tetszettek, mert valami különlegeset szerettem volna és egyik sem volt az. :D Szóval:

2017.05.11. 19:15, Davina

Összetörtem a kocsit..

Erről már írtam nektek az előző blogon, de gondoltam itt is ki fejtem, így legalább ha később szeretném, akkor is vissza tudom olvasni, meg végülis egy sztori.. Körülbelül két hónapja van jogsim, napi szinten vezettem, így már gondoltam el merek menni városon kívül is, a barátnőmhöz. Meg engedték anyáék, hogy el vigyem a kocsit, így kedden reggel a férjemmel elindultunk, kb egy háromnegyed órás út volt, gond nélkül. Egy bal kanyar helyett jobbra fordultam, de amint lehetőségem volt, visszafordultam és a helyen úton mentünk. Majd mikor beértünk a városba, megtaláltuk az utcát könnyen, csak kicsit túl szaladtunk, én jobb oldalon kerestem a házat, mert úgy emlékeztem, hogy 56 szám alatt laknak, viszont tavaly nyáron már voltam náluk, és akkor úgy emlékeztem, hogy a bal oldalon van.. A férjem a bal oldali számokat figyelte, közben a telefont is, mert írt a barátnőmnek, hogy az utcában vagyunk, jöjjön ki. Közben persze üvöltött a zene, majd már egyre idegesebb lettem, és amikor láttam, hogy a 70-esnél vagyunk, gondoltam, hogy beállok az egyik ház elé, és megfordulok.. Igen, csak közben néztem a telefont is, hogy mit írt a barátnőm, figyeltem, hogy egyik oldalon se jöjjön kocsi, hogy meg tudjak fordulni, stb, csak éppen hátra nem néztem, és telibe kaptam a beton villanyoszlopot... Rohadt nagy hangja volt.

Annyira megijedtem, hogy gyorsan egyesbe tettem a váltót és előre indultam, ahol az árok volt, majdnem felborultunk, csak azt éreztem, hogy szinte vízszintesben van a kocsi. Közben ki tudtam onnan jönni és félre álltam, felhívtam anyát, de szerintem én sokkot kaphattam, vagy nem tudom, kb semmire nem emlékszek, csak a nagy csattanásra meg az árokra. Azt sem tudom, hogy honnan vettem elő a telefonom, vagy mikor szálltam ki, arra sem emlékszem, hogy anyának mit mondtam, vagy az ő reakciója mi volt. Ami a következő emlék, hogy csörög a telefonom, és egy kérdés, hogy haza tudok-e vezetni. Így, hogy már ez megtörtént, már ott maradtunk pár órát, de fel se fogtam kb meg nem is tudtunk úgy beszélgetni, mert nagyon ideges voltam meg még mindig ijedt..

Nem sokkal később haza indultunk, indulás előtt megnéztük még egyszer, hogy mi hogy áll hátul, közben felnyitottuk a csomagtartót, ami nem csukódott le, ugyanis az egész karosszéria elcsúszott, nyitott csomagtartóval jöttünk haza kb 60-nal, gyorsabban nem mertem, a szar úton minden bukkanónál felnyitódott egy kicsit.. Amikor haza értünk anya nem volt otthon, apa meg kb semmit sem szólt. Még ma sem. Teljesen nyugodtak voltak, azt mondták, hogy még szerencse, hogy nekünk nem esett bajunk, meg, hogy "szerencse", hogy nem egy másik autóba mentünk vagy egy motorost nem vettem észre stb..

Nagyon gáz, az egész hátulját cserélni kell, ami ha jól járunk, 500 ezer körül lesz.. Én most egy jó ideig biztos, hogy nem szeretnék vezetni. Ez kedden volt, és ha nem lenne elég, szerdán, másnap a körmösnél voltunk a barátnőmmel, a következő vendég hamarabb megérkezett mint mi, kocsival volt, a ház előtt állt, és ahogy a barátnőm tolatott a kocsijával, pont nekihajtott a másik kocsinak.. Mondtam, hogy szóljuk nekik, vagy akármi, de ő azt mondta, hogy elég lesz a sajátját kifizetni, nem akarja még más kocsiját is... Szóval elhajtott. Mondjuk én biztos nem ezt tettem volna, főleg, hogy ez bűncselekmény, elvileg a jogsijába is kerülhet..

Tegnap reggel is fel keltem és a csattanás volt az első, ami eszembe jutott, és olyan dolgokkal álmodok, hogy alkatrészeket veszek, keresek a boltban stb... Nagyon rossz érzés... Ne tudom, hogy egy nagy balesetet hogy tudnak az emberek feldolgozni, de nekem már ez is nagyon nagy trauma..

2017.05.06. 20:07, Davina

White roses

Köszöntök mindenkit itt, a 'whiteroses' blogon! Azért gondoltam, hogy kell egy új blog, mert a 'lifestyle' inkább divatlapnak indult, sokkal inkább hoztam szépségápolással kapcsolatos híreket, mint személyes bejegyzéseket, és gondoltam, hogyha valaki rákeres a "lifestyle" szóra, akkor biztos, hogy nem egy blogot szeretne viszontlátni, ezért döntöttem úgy, hogy akkor én most egy új blogot nyitok.

Egyébként mindig nagy dilemma nálam ez a blogolás kérdés, ugyanis van, amikor imádok írni és egy nap feljövök százszor is, vagy akárhányszor, viszont van, amikor meg sem nyitom a lapom mert úgy gondolom, hogy nem tudok érdekes dolgokról írni, és értelmetlen lenne még egy bejegyzés a semmiről.

Abból a szempontból is nehéz helyzetben vagyok, hogy rengeteg képet hoznék nektek, de mindig félek, hogy egy ismerősöm látja, vagy épp felismerne, így nem szeretek olyan nagyon személyes dolgokról posztolni, pedig annyira szeretnék. Mindig is úgy irigyeltem azokat a blog tulajdonosokat, akik még a facebook vagy az instagram profiljukat is közzé teszik. Én tartok ettől.

2017.05.05. 17:34, Davina
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...