White roses ♥
Bejegyzések A szerkesztő Belépés
White Roses

Köszöntök minden kis erre járót itt, a White Roses blogon. Eredetileg engem a Lifestyle oldalról ismerhettek, ott divat és szépségápolás volt a fő téma, de rájöttem, hogy a személyes blog közelebb áll a szívemhez!

Természetesen így sem csak a mindennapjaimról olvashattok, lesznek képek, kritikák, termékajánlók és minden, amihez éppen csak kedvem van.

 
A honlapverseny

 
Alapok

DAVINA, 22 ÉVES BLOGGER, FÉRJNÉL VAN, DOLGOZIK, SOROZAT MÁNIÁS; PRETTY LITTLE LIARS, THE WALING DEAD, KÁVÉ FÜGGŐ, NEM ÁLMODOZIK, A PILLANATNAK ÉL, A CSALÁD A LEGFONTOSABB SZÁMÁRA, IMÁD VEZETNI, NYARALNI, OLVASNI ÉS TIZENEGY ÉVE SZERKESZT OLDALAKAT. BŐVEBBEN

 
Csevegő

A blog írója: Davina

 
Kedvencek

Isabelle & Limonadee &

 
Cserék

Jelentkezz a chatbe, vagy a hozzászólásba!
Bármilyen témájú oldalt szívesen várok. :)

 
Az oldal

Blogger: Davina
Téma: Blog, személyes
Indulás: 2017. május 5.
Elérhetőség: davinaroses@gportal.hu

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.05.23. 16:25
2017.05.16. 21:13
2017.05.16. 14:01
2017.05.13. 10:33
2017.05.12. 12:39
Friss hozzászólások
 
Látogatók
Indulás: 2017-05-05
 

Bejegyzések

White roses

Köszöntök mindenkit itt, a 'whiteroses' blogon! Azért gondoltam, hogy kell egy új blog, mert a 'lifestyle' inkább divatlapnak indult, sokkal inkább hoztam szépségápolással kapcsolatos híreket, mint személyes bejegyzéseket, és gondoltam, hogyha valaki rákeres a "lifestyle" szóra, akkor biztos, hogy nem egy blogot szeretne viszontlátni, ezért döntöttem úgy, hogy akkor én most egy új blogot nyitok.

Egyébként mindig nagy dilemma nálam ez a blogolás kérdés, ugyanis van, amikor imádok írni és egy nap feljövök százszor is, vagy akárhányszor, viszont van, amikor meg sem nyitom a lapom mert úgy gondolom, hogy nem tudok érdekes dolgokról írni, és értelmetlen lenne még egy bejegyzés a semmiről.

Abból a szempontból is nehéz helyzetben vagyok, hogy rengeteg képet hoznék nektek, de mindig félek, hogy egy ismerősöm látja, vagy épp felismerne, így nem szeretek olyan nagyon személyes dolgokról posztolni, pedig annyira szeretnék. Mindig is úgy irigyeltem azokat a blog tulajdonosokat, akik még a facebook vagy az instagram profiljukat is közzé teszik. Én tartok ettől.

2017.05.05. 17:34, Davina Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.