White roses ♥
Bejegyzések A szerkesztő Belépés
White Roses

Köszöntök minden kis erre járót itt, a White Roses blogon. Eredetileg engem a Lifestyle oldalról ismerhettek, ott divat és szépségápolás volt a fő téma, de rájöttem, hogy a személyes blog közelebb áll a szívemhez!

Természetesen így sem csak a mindennapjaimról olvashattok, lesznek képek, kritikák, termékajánlók és minden, amihez éppen csak kedvem van.

 
A honlapverseny

 
Alapok

DAVINA, 22 ÉVES BLOGGER, FÉRJNÉL VAN, DOLGOZIK, SOROZAT MÁNIÁS; PRETTY LITTLE LIARS, THE WALING DEAD, KÁVÉ FÜGGŐ, NEM ÁLMODOZIK, A PILLANATNAK ÉL, A CSALÁD A LEGFONTOSABB SZÁMÁRA, IMÁD VEZETNI, NYARALNI, OLVASNI ÉS TIZENEGY ÉVE SZERKESZT OLDALAKAT. BŐVEBBEN

 
Csevegő

A blog írója: Davina

 
Kedvencek

Isabelle & Limonadee &

 
Cserék

Jelentkezz a chatbe, vagy a hozzászólásba!
Bármilyen témájú oldalt szívesen várok. :)

 
Az oldal

Blogger: Davina
Téma: Blog, személyes
Indulás: 2017. május 5.
Elérhetőség: davinaroses@gportal.hu

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.05.23. 16:25
2017.05.16. 21:13
2017.05.16. 14:01
2017.05.13. 10:33
2017.05.12. 12:39
Friss hozzászólások
 
Látogatók
Indulás: 2017-05-05
 

Bejegyzések

Minden egyben

Annyira örülök, mert írtam egy bejegyzést, és amikor a mentés gombra kattintottam, minden elszállt, egy percig nem lehetett megnyitni a gportalt, még a fő oldalt sem, én meg itt írtam, és semmi nincs meg... de egyébként a fb működött, meg minden más. Pont ez nem. :@

Szóval ma teljesen laza nap volt, alig voltak betegek, meg egyébként is én holnap szabadságon vagyok és ma olyan péntek hangulatom volt, háromkor végeztem a meg szokott négy helyett, ugyanis az ultrahangban voltam ma, nem pedig a sebészeten és még furcsa, hogy új anyag, teljesen más betegségekkel jönnek, új munkatársak vannak és az orvos sem a megszokott. Egyébként szeretem, mert változatos, van carotis, hasi, térd UH, meg egy csomó minden, szóval jó és már egyedül dolgozok, ugyan is nem meglepően ide is be tanultam két nap alatt. :D Szerintem imádnak.

Egyébként ma tegnap kaptunk egy határozatot a gyámügytől, miszerint folyamatban van a férjem pénzének az utalása, így már csak ez választ el minket életünk első közös otthonától. <3 Sajnos fel hívtam ma az ügyvédet és azt mondta, hogy ne örüljünk annyira, ugyanis egy másik pár hasonló helyzetben van, ők márciusban kapták meg a határozatot és most, május közepén még mindig sehol sincs a pénz... Azért reménykedek benne, hogy mi kivételek vagyunk, vagy történik valami csoda, és még ebben a hónapban meg lesz minden és június elején költözhetünk. Úgy várom már.. :)

Ma pedig munka után be mentem a DMbe és vettem két kis kézkrémet, egyébként teljesen más céllal mentem be, de az a haj vitamin kapszula nem volt, szokás szerint, a rúzsok pedig annyira nem tetszettek, mert valami különlegeset szerettem volna és egyik sem volt az. :D Szóval:

2017.05.11. 19:15, Davina Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.