White roses ♥
Bejegyzések A szerkesztő Belépés
White Roses

Köszöntök minden kis erre járót itt, a White Roses blogon. Eredetileg engem a Lifestyle oldalról ismerhettek, ott divat és szépségápolás volt a fő téma, de rájöttem, hogy a személyes blog közelebb áll a szívemhez!

Természetesen így sem csak a mindennapjaimról olvashattok, lesznek képek, kritikák, termékajánlók és minden, amihez éppen csak kedvem van.

 
A honlapverseny

 
Alapok

DAVINA, 22 ÉVES BLOGGER, FÉRJNÉL VAN, DOLGOZIK, SOROZAT MÁNIÁS; PRETTY LITTLE LIARS, THE WALING DEAD, KÁVÉ FÜGGŐ, NEM ÁLMODOZIK, A PILLANATNAK ÉL, A CSALÁD A LEGFONTOSABB SZÁMÁRA, IMÁD VEZETNI, NYARALNI, OLVASNI ÉS TIZENEGY ÉVE SZERKESZT OLDALAKAT. BŐVEBBEN

 
Csevegő

A blog írója: Davina

 
Kedvencek

Isabelle & Limonadee &

 
Cserék

Jelentkezz a chatbe, vagy a hozzászólásba!
Bármilyen témájú oldalt szívesen várok. :)

 
Az oldal

Blogger: Davina
Téma: Blog, személyes
Indulás: 2017. május 5.
Elérhetőség: davinaroses@gportal.hu

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.05.23. 16:25
2017.05.16. 21:13
2017.05.16. 14:01
2017.05.13. 10:33
2017.05.12. 12:39
Friss hozzászólások
 
Látogatók
Indulás: 2017-05-05
 

Davina

A gportal világában a nevem már egy jó ideje Davina, 22 éves vagyok, vékony, világosbarna a hajam és zöld a szemem. Férjnél vagyok, 2017 februárjában házasodtunk össze. <3 Pedagógia szakon érettségizem majd egészségügyi asszisztens szakmát tettem le, így az egészségügyben dolgozom, járóbeteg szakellátásban.

Szabadidőmben általában sorozatot nézek (majd később kifejtem), vagy youtube videókat, van egy pára kedvencem, pl Karin Dragos, Jennieland vagy Szandra (For Her Vlog) videóit mindig megnézem. Nem vagyok nagy társasági ember, viszont számomra az a pár barátom többet ér mindennél. Imádom a vásárlást, a nyarat és a napozást. Bár a telet sem vetem meg.. Így, hogy már kocsival járok. :D Szeretem a meleg pulcsikat, a csizmákat és a télikabátokat is.

Mint említettem, imádok sorozatot nézni, bár időm nem sok van, de a Pretty Little Liarsre és a The Walking Deadre mindig tudok szakítani. Tudom, hogy ég és föld a két sorozat, de egyébként a csajos és a természetfeletti dolgok is bejönnek. Régebben a The Vampire Diariest is néztem, de valahol a hatodik évadnál elakadtam és nem folytattam többé. Még a Bates Motel az, amit régebben néztem, de valamikor a közeljövőben biztos, hogy újra elkezdek. A zene ugyan ez, nincs kedvencem, jöhet bármi, Ellie Goulding, Lana Del Rey, Calvin Harris, Pascal Junior, Martin Garrix, még megmaradt talán a kedvencek közt Selena Gomez és Demi Lovato is, de mikor milyen kedvem vagy alkalom van. :)

Filmeket már sokkal ritkábban nézek, ha moziba eljutunk, akkor általában nagyobb kedvem van, ha pedig lekéssük a filmet, akkor megvárom, még fent lesz nCoreon és itthon mozizunk. De egyébként nekem tetszett a Taken (Elrabolva) című film első és második része is, az X-Men, Don't Breathe (Vaksötét) és még hasonlók, bár nagyon ritka az, hogy kétszer megnézek egy filmet. Rettentően oda vagyok Jade Thirlwall, Kylie Jenner és Cher Lloyd stílusáért, de mostanában kezdem megkedvelni Nina Dobrev öltözködését is, sokat változott az elmúlt időben.

- Ismerj meg jobban - TAG

- 12 nap kihívás - TAG

- Random kérdések - TAG